Koffiekamer en Terras

Door & Roos is niet alleen een bed & breakfast. 'De Koffiekamer' is een sfeervolle koffie- en theeschenkerij, met een verrassend romantisch rozenterras, populair bij menig fietser en wandelaar die Lottum aandoet.

Hier kunt u genieten van diverse speciale koffie's, die wij zelf hebben ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld de enige echte 'Lottumse Koffie', Koffie 'Door & Roos', 'Toffe Koffie', maar ook 'Donkerbruin Vermoeden' of 'Rozengeur en Maneschijn' en nog veel meer en allemaal het proeven waard! Op onze kaart vindt u ook nog ruim 35 soorten ambachtelijke thee, die u geserveerd krijgt in een speciaal 'tea for one concept' en verder nog de keuze uit diverse heerlijke verse Limburgse vlaaien, kleine lunchgerechten en onze zelfgemaakte soep van de dag.

Het is zonder meer een uniek plekje om even lekker rustig te zitten en genieten van de tuin en de heerlijke koffie!

De sfeervolle Koffiekamer is ook geschikt voor een ontbijt of brunch, maar ook bijeenkomsten voor kleine groepen tot maximaal 16 personen. Wij geven gehoor aan al uw wensen. U bepaalt zelf de opzet en de locatie: de Koffiekamer, de buitenkamer of het terras, al naar gelang het weer.

Openingstijden

De koffiekamer en het terras zijn tot nader bericht gesloten.