Bed & Breakfast

U wordt ontvangen in onze Koffiekamer. Hier trakteren we u op een welkomstdrankje naar keuze. Deze ruimte staat ‘s avonds tot uw beschikking. U kunt hier lezen in een van de tijdschriften of folders over de omgeving, een gezelschapsspelletje spelen of een lekker glaasje drinken. De koelkast is altijd gevuld met drankjes die u kunt gebruiken. Ook ons uitgebreide en veel geroemde ontbijt met warme broodjes en verse eitjes wordt hier geserveerd.

De Gastenkamers

U verblijft in een van onze comfortabele gastenkamers, de Klaproos of de Pioenroos, die ieder een eigen stijl hebben.

De groene Klaproos is een klassiek ingerichte kamer die beschikt over twee éénpersoonsbedden (Pullman boxspringcombinatie). De bedden kunnen zowel separaat als tegen elkaar worden geplaatst.

De paarse Pioenroos is modern ingericht. Hier staat een groot smeedijzeren tweepersoonsbed tot uw beschikking. Op deze ruime kamer kan op verzoek een extra bed of kinderbed worden bijgeplaatst.

Beide kamers beschikken over een eigen doucheruimte en een separaat toilet. Wij zorgen voor voldoende handdoeken, douche-gel en shampoo. Een tafeltje met twee stoelen, een televisie, een waterkoker, haardroger, nachtlampje en extra kussens horen tot de standaarduitrusting. Kijk hier voor de prijsinformatie.

Buitenkamer met Terras

Achter onze koffiekamer bevindt zich een weelderige tuin met veel rozen en klimop, helemaal in de sfeer die wij voor ogen hadden, een beetje Doornroosje-achtige sfeer dus...

In deze tuin vind u onze buitenkamer, dit is een half open, overdekte tuinkamer, ingericht met een gezellige loungehoek met openhaard, er is een barretje en een eenvoudige keuken. In de avonduren kunt u hier heerlijk nagenieten van een mooie dag bij de open haard met een glas wijn of een goed boek.

Nagenieten kunt u ook op het sfeervolle terras en uitzicht op een diepe tuin met een 24 meter lange laan van rozenbogen, een rustgevende vijver en een picknicktafel onder een met klimrozen begroeide notenboom.